Besseggen, Norway

  • 16.08.2017 kl. 10:13

 

Da har jeg laget en kort film fra turen vår over Besseggen. Vi hadde en kjempefin tur, håper dere liker videoen.
 

Søsterhelg & Besseggen

  • 14.08.2017 kl. 12:30

Jeg har hatt koselig besøk av søsteren min Martine hele forrige uke. I helgen reiste vi til Beitostølen for å gå i fjellet og nyte den norske naturen. Vi tenkte egentlig å gå Galdhøpiggen, men der var det meldt tåke og snø. Jeg tenker å ta en tur dit når det er meldt fint vær, da kan det også være koselig å telte. Vi gikk for Besseggen denne helgen. 

Jeg har gått Besseggen en gang tidligere, da startet vi med å ta båten fra Gjendesheim til Memurubu og gikk turen tilbake derfra. Vi glemte helt å bestille billett til båten denne gangen, dermed var billettene utsolgt når vi skulle bestille. Da ble vi nødt til å gå andre veien fra Gjendesheim til Memurubu, og deretter ta båten tilbake til Gjendesheim. Vi var ganske heldig med været, sett bort ifra en del vind og regn på toppen. Det var fantastisk utsikt, og vi fikk se en fantastisk regnbue på himmelen. Turen tok oss 5 timer og 30 minutter. Vi er glad i å filme og fotografere, så vi brukte vel litt ekstra tid på det underveis. Jeg fikk også filmet litt med drona, og skal dele en film i løpet av uken. 

Kenya 2017

  • 11.08.2017 kl. 22:30
 

Jeg har vist dere bilder og skrevet om turen min i Kenya i sommer og nå er jeg endelig ferdig med en liten video som jeg har laget. Jeg hadde to fantastiske uker med utrolige opplevelser. Jeg håper dere liker videoen. I helgen er jeg på hyttetur på Beitostølen sammen med søsteren min Martine. I morgen skal vi gå tur i fjellet, og da er det Besseggen som er målet. Gleder meg til å endelig få filmet litt med min ganske så nye DJI Mavic Pro drone på turen i morgen. I kveld har vi kost oss med taco og sett "Star Wars: Rouge One". Det er snart på tide å ta kvelden her, slik at vi er opplagt til i morgen. Ha en fin helg. 
 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits