Høyt og Lavt i Vestfold

  • 31.07.2015 kl. 23:54

På torsdagen tilbrakte jeg dagen i skandinavias største klatrepark! Dagen startet med at pappa, Martine og jeg syklet til parken noe som endte med en sykkeltur på ca. 4 mil. Martines kjæreste, Gunstein var også med i følgebil. Etter nesten 2 timer på sykkelen var vi klare for en aktiv dag i vestfolds klatrepark med over 200 apparater i trærne og hele 14 løyper med ulik lengde og vanskelighetsgrad. Pappa, Martine og jeg hoppet også ned fra 30meter over bakken i Himmelfallet. Jeg var virkelig utenfor komfortsonen og dere kan se hvordan vi hadde det i parken og høre hylet mitt når jeg hopper fra 30meter i videoen under. Vi hadde en kjempefin, aktiv og utfordrende dag! 

Sterk feriemodus med Postgirobygget og sommershow

  • 27.07.2015 kl. 11:52

Det har vært sterk feriemodus i helgen med helt fri fra jobben. Postgirobygget laget god stemning på brygga i Tønsberg fredag kveld. Været var fint, men ganske så kjølig, det var godt med ullgenseren og et flispledd og beina. Vi hadde ikke kjøpt billetter, men vi hadde fin utsikt til scenen og hørte musikken godt fra brygga der vi satt. For en herlig kveld! 
Lørdag var det klart for sommershowet til Ivo DaCapo, All Inclusive "ready for take-off". Vi arrangerte grilling med familie og venner før vi var klare Ivo DaCapos siste show som skulle starte kl.18.30. Det ble mye god mat og drikke for anledningen, Martine hadde også bakt en deilig sjokoladekake til dessert. Det ble en vellykket kveld med en tur på brygga i Sandefjord etter et musikalsk og ikke minst morsomt show. 

AC/DC - Rock or Bust in Oslo

  • 21.07.2015 kl. 08:54

Lenge siden sist! Etter Midnight sun marathon i Tromsø har jeg ikke satt opp noe treningsopplegg, men jeg har trent det jeg har hatt lyst til. Deilig å ha hatt noen uker hvor jeg ikke har trent hver dag, men neste mål nærmer seg raskt så må snart sette igang med treningen igjen. 5. September er det klart for Vestfold maraton, da skal jeg løpe min andre halvmaraton. Jobber med et treningsprogram for de siste dagene i juli og for treningen i august.Jeg har fått mange vakter på sykehjemmet i sommer så det blir mye jobbing. Jeg har ingen planlagt ferie i år, men vil spare penger for å kunne reise til Kenya igjen neste sommer. Selv om det ikke blir noen utenlandsferie, skal jeg kose meg med konserter og sommershow. Jeg har allerede hvert på Stavernfestivalen hvor jeg blant annet fikk med meg Echosmith, deLillos, Gabrielle, Madcon og Elton John. Fantastisk å få med seg en artist jeg mener er en av verdens største, Sir Elton John. 

I helgen var jeg i Oslo sammen med Preben, lillesøster Martine og hennes kjæreste Gunstein. Vi hadde nemlig billetter til AC/DC - Rock or Bust, fy som jeg har gledet meg! Bandet imponerte virkelig til tross for mangelen på to orginalmedlemmer Malcom Young(rytmegitar) og Phil Rudd(trommis), man kan tenke tre om man tar med avdøde Bon Scott. Jeg var på konserten deres som var på Valle Hovin i 2009 noe jeg synes var en veldig bra konsert, men i år var det rett og slett sykt bra. Det var kanoner, konfetti, fyrverkerier og låtene var på plass. 
Videre ser jeg fram til Postgirobygget i Tønsberg, Ivo DaCapo " All inclusive - ready for take-off " og Fjordfesten. 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits