Liten oppsummering fra Gran Canaria

  • 29.07.2014 kl. 14:04

Vi er hjemme igjen fra Gran Canaria og det har blitt en del jobbing siden vi kom hjem. Jeg hadde en kjempefin tur med en super gjeng og verdens beste gutt. 

Vi bodde i en leilighet med gangavstand til stranda, med en koselig hage med et lite basseng til å kjøle seg ned i. Det var godt og varmt vær hele uken og vi storkoste oss på stranda nesten hver eneste dag. Vi fikk sett mange ulike fugler i Palmitos Park, en veldig fin park jeg anbefaler å ta turen innom. Noen fine show med eksotiske fugler og med rovfugler, veldig morsomt når fuglene flyr rett over hodene våre. Det var også et morsomt show med papegøyer, og nytt fra sist jeg var der var delfinshowet. 

Ble mange fine kvelder med kortspill, minigolf, gokart, og ikke minst god mat og drikke. 

Takk for turen! 


¡Buenos días!

  • 17.07.2014 kl. 12:06

Vi har det helt fantastisk her på Gran Canaria. Det har blitt mange turer på stranda, men også en koselig tur til Palmitos park. Det har blitt konkurranser på minigolfen og på kveldene med kortspill. Nå gjør vi oss klare for nok en tur ned på stranda før det blir full fart på gokartbanen i kveld. HAPPY HAPPY

  • 12.07.2014 kl. 22:22

Nå har det blitt kveld her på Gran Canaria, og her er det godt og varmt. Nå er vi slitne etter en tidlig morgen og lang reise. Det er deilig å kunne slappe av ved bassengkanten og et glass rosevin på kvelden, nå er vi snart klare for litt søvn før en ny dag i morgen. Sommerfri

  • 11.07.2014 kl. 21:49

Endelig kan jeg senke skuldrene etter en uke med jobbing, nå blir det en uke helt fri. Gleder meg til ferie på Gran Canaria! Været her i Sandefjord de siste dagene kunne ikke blitt bedre. Det var herlig å bli invitert på båttur i går etter en lang dag på jobb, godt å kunne nyte det deilige været.

HOVE 2014

  • 08.07.2014 kl. 22:35

Kan ikke skryte av at jeg er en superskriver nå på sommertid, men skal se om jeg får knipset noen bilder nå som jeg snart reiser på ferie. Etter forrige ukes festligheter på hovefestivalen har jeg fått festivalbånd skille av sola. Jeg reiste sammen med kjæresten min, vi møtte flere venner og bekjente men ble også kjent med andre på festivalen. Danset til jeg fikk hovne føtter og koste meg masse med bra musikk og godt selskap! 

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits