Mara Ngenche luxury tented camp

  • 27.06.2017 kl. 17:26

Mara Ngenche var helt fantastisk! Vi var der tre netter fra 22. - 25.06. (1/2 dag, 2 fulle dager, 1/2 dag). 
Vi bodde i et stort telt med en stor dobbeltseng. Baderommet var innredet med et moderne toalett, badekar med løveføtter og en utendørs dusj. Teltet stod helt åpent på dagen. Når man kom tilbake fra kveldssafari var teltene lukket for kvelden, stearinlys var tent og varmeflasker lå under dynen hver natt. Vi hadde også en liten hage med et lite basseng som ble nyttig når det ble svært varmt på dagen. Det var også godt å kunne ligge under skyggen av trærne i hengekøyen og lese en god bok. Rett nedenfor hengekøyen hadde vi flott utsikt over elven Mara, denne flotte utsikten kunne vi også nyte ved frokostbordet. Der kunne vi se både flodhester og store krokodiller. 

Maten var velsmakende og godt forberedt. Til lunsj fikk vi servert tre retter, mens til middag fikk vi servert fire retter. Menyen bestod vanligvis av et valg mellom to retter med kjøtt og et vegetarisk alternativ. 

Vår guide og sjåfør (Milton) under safariene var enestående og utrolig flink. Hans kunnskap om dyrelivet i Masai Mara var imponerende, han hadde god evne til å lese dyrenes signaler. Hver dag var han klar på hvor han skulle kjøre for å finne dyrene og for at vi skulle få den beste opplevelsen. 

Det er ingen billig safari campen, men du får virkelig mye for pengene. Om du skal reise til Masai Mara vil jeg virkelig anbefale denne campen. 
Nå er det snart klart for middag og en film her i Nairobi. I morgen reiser vi til Samburu kl.06.00, der blir vi to netter. Gleder meg til flere dager med safari. Håper alle har en fin sommer. 

Masai Mara

  • 26.06.2017 kl. 19:05

I går kom vi tilbake til Nairobi etter fire dager i Masai Mara. Det ble noen fantastiske dager! Som sagt bodde vi på en lodge med navnet Mara Ngenche, jeg vil skrive et eget innlegg med bilder fra lodgen i morgen. Jeg tror det må være den flotteste lodgen jeg har vært på. 

22.06. DAG 1

Vi reiste med fly fra Nairobi som landet på en liten flystripe på savannene i Masai Mara. Der ble vi hentet av vår guide og sjåfør fra lodgen, det var ca.1 time kjøring til campen. Vi så mange dyr på veien. Da vi var fremme spiste vi lunsj og slappet av før vi kjørte ut på safari kl.16.00. Det var kjølig temperatur med kald vind og tordenvær, men heldigvis slapp vi unna regnet. Vi så masse dyr og traff på en stor flokk med 11 løver. Vi var tilbake i campen cirka kl.19.00, da kunne vi ta oss en dusj eller et varmt bad før middag. 

23. - 24.06. DAG 2 & 3

Vi ble vekket med kaffe og kjeks kl.05.30. Vi kledde på oss godt med klær for det er kaldt om morgen, smurte oss med myggspray og slappet av med en kaffekopp før vi stod klare ved bilen kl.06.00. Ved å være oppe så tidlig fikk med oss den flotte afrikanske soloppgangen. Det er vanskelig å beskrive hvor rikelig med dyreliv det er i Masai Mara. Under kan dere se noen av bildene jeg har tatt. Vi hadde med oss frokost i bilen, vi stoppet et passende sted og spiste frokosten ute på savannene. Vi var tilbake i campen cirka kl.14.00 for da var det lunsj. Etter lunsj kjølte vi oss ned i bassenget og slappet av i hengekøya før safari igjen kl.16.00. Ettersom det var siste kvelden 23.06 ble alle gjestene på lodgen samlet for å se solnedgangen, det ble tent et bål og vi ble servert drinker. Når vi var tilbake kl.19.00 tok vi et varmt bad før middagen. 

25.06. DAG 4 

Siste dagen valgte vi å sove noen timer lengre og kose oss med utsikten til Mara elven ved frokostbordet. Vi hadde da ca. 1 1/2 time med safari før vi ble kjørt til flystripen. 


Nairobi, Kenya

  • 25.06.2017 kl. 17:15

Vi har det helt fantastisk her i Nairobi, Kenya. Vi ankom Nairobi mandag 19.juni, og bor her hos min familie. De første to dagene brukte vi til å slappe av ved bassenget utenfor leiligheten og vi har vært en tur på noen av kjøpesentrene her. Akkurat nå har vi kommet tilbake til Nairobi etter fire dager med safari i Masai Mara. Der bodde vi på en utrolig flott lodge som heter Mara Ngenche camp. Nå skal vi ut for å spise middag, jeg skal fortelle mer om turen vår til Masai Mara og legge ut noen bilder i morgen.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits