How I keep my home sparkling

  • 21.03.2017 kl. 19:22


Som dere ser har jeg laget meg en liste med daglige, ukentlige og månedlige gjøremål. Denne har jeg laget for å få inn noen rutinemessige gjøremål. På den måten vil jeg kunne fordele oppgavene jevnt slik at jeg slipper å rydde som en gal før jeg får besøk, eller når jeg virkelig ikke holder ut rotet mer. Jeg håper at denne listen kan brukes som en guide og hjelpe meg å kun bruke noen minutter på husarbeid og rengjøring om dagen. 

Har du noen rengjøringstips å dele? 
 

Gym bag essentials

  • 10.03.2017 kl. 18:56Treningsbagen min står alltid klar med alt jeg trenger når jeg skal på trening enten jeg skal på spinning, svømming eller løpe og trene styrke. Da kan jeg raskt komme meg på trening før eller etter jobb uten å måtte bruke masse tid på å pakke. Det er rett og slett enklere å komme seg på trening. Det eneste jeg må huske er å legge til et skift med treningstøy før jeg drar.  


 

Gym clothes & extras

Løpesko
Sykkelsko
Dusjhåndkle
Lite håndkle til å bruke under treningen
Badedrakt
Pulsbelte og sensor
Vannflaske
Beats trådløse øretelefoner

Jeg synes det er fint å ha både sykkelsko og løpesko i bagen, ettersom jeg flere ganger har glemt igjen skoene hjemme. Badedrakten legger jeg alltid i bagen når den er tørr. Da har jeg nemlig alt jeg trenger til jeg skal i svømmehallen og jeg kan bare ta med meg bagen og gå. 

Toiletries & beauty essentials

Tørrshampoo
Deodorant
Hårbørste
Renseservietter
Fuktighetskrem
Reiseflasker med shampoo, balsam, dusjolje og bodylotion
CC cream, concealer, Isa Dora face sculptor, maskara og øyebrynsblyant

Noen skjønnhetsprodukter må til dersom man skal rett på jobb eller har en avtale rett etter treningen. Jeg har noen enkle sminkeprodukter og noen av mine gamle sminkekoster (etter som jeg har kjøpt nye) liggende i en toalettmappe. Tørrshampoo er alltid verdt å ha med seg, og er nok noe av det jeg bruker mest. Renseservietter bruker jeg til sminkefjerning, men de kan også brukes til en kjapp vask etter en rolig økt dersom man har dårlig tid. 


 

Jeg har del ting i treningsbagen min, men for meg fungerer det bra. Det er sjeldent jeg har glemt noe når jeg skal på trening ettersom alt ligger klart. 

World allround speed skating championship 2017

  • 08.03.2017 kl. 18:33


Jeg var noen dager hjemme i Sandefjord forrige uke for å operere ut en visdomstann. Du lurer kanskje på hva som får meg til å reise med toget i 4timer fra Gjøvik til Sandefjord for noe sånt. Jeg har hatt noen ubehagelige opplevelser hos tannlegen, men tannlegen jeg har i Sandefjord nå er jeg rett og slett veldig fornøyd med. Dermed ønsker jeg ikke byttet til en tannlege her på Gjøvik. Jeg ser på det som en ekstra mulighet til å kunne besøke familie og venner i Sandefjord. Jeg hadde gruet meg veldig til å operere visdomstanna, men det gikk overraskende fint. Jeg reiste tilbake til Gjøvik sammen med foreldrene mine og søsteren min.

★             ★             ★

I helgen var det nemlig klart for VM allround på skøyter i Vikingskipet på Hamar. Jeg har selv drevet med skøyter så lenge jeg kan huske, men sluttet for tre år siden. Likevel hender det jeg tar på meg skøytene sammen med søsteren min Martine som fortsatt går aktivt. Før jeg skulle legge meg fredag kveld tok jeg paralgin forte ettersom jeg forrige natten hadde våknet av smerter etter fjerning av tanna. Det skulle jeg aldri gjort. Tydeligvis tåler jeg ikke disse tablettene, og våknet med kvalme, oppkast og magesmerter. Det ble dessverre ikke noe VM for meg på lørdag. Det var kjedelig å sitte hjemme når resten av familien koste seg på Hamar. Lørdag kveld gikk vi ut for å spise, jeg fikk i meg godt med mat og var klar for VM dag 2. Jeg koste meg med familie, god stemning og jeg møtte flere skøytevenner. Alt i alt ble det en fin helg. 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits