Påskeuken

 • 30.03.2015 kl. 13:23

Det blir noen rolige dager uten trening fram mot hytteturen på torsdag, slik at jeg blir frisk og kan stå på slalåm og gå skiturer. 

Påskefrokost

 • 29.03.2015 kl. 11:42

Det er godt å være hjemme hos mor og far i Sandefjord i påsken. Det har desverre ikke blitt mye trening på meg i det siste ettersom jeg har blitt forkjøla, men formen begynner å komme seg nå. Satser på at formen er bra til vi reiser på hytta til uken. I dag har pappa bursdag, det ble en rolig morgen med bursdagssang, gaver og en deilig påske/bursdagsfrokost. Nå skal jeg snart ut å gå en tur og få litt frisk luft, i kveld blir det kaffe og kaker sammen med familien for å feire pappa. 

HAPPY waffleday!

 • 25.03.2015 kl. 22:23

I kveld har vi kost oss med nystekte vafler her i leiligheten og sett på Crocodile Dundee. Nå er det straks på tide og ta kvelden, skal tidlig opp på praksis i morgen.  Løpetur: Reinsvoll - Gjøvik

 • 25.03.2015 kl. 17:06

Det har blitt noen endringer i treningsplanene denne uken. Etter å ha hatt undervisning på praksisen i dag var jeg med ei venninne å løpe fra praksisen på Reinsvoll og hjem til Gjøvik. Jeg endte med å løpe 15.98km. Var en veldig fin tur, og kanskje blir det flere i løpet av praksisperioden. Nå har jeg satt meg i sofaen og skal skrive den første refleksjonen som skal leveres på fredag. 


Konsert: The Script

 • 24.03.2015 kl. 19:04

I julegave fra samboeren min fikk jeg konsertbilletter til konsert med The Script, og i går var det endelig tid for konsert. Vi tok toget innover til Oslo etter vi var ferdig i praksis, når vi var framme spiste vi middag på Rice Bowl. De har utrolig god thai mat der til en rimelig pris, anbefales på det sterkeste!

Konserten åpnet med det norske bandet The Well og Tinie Tempah. Da Tinie Tempah kom på scenen etter The Well trodde vi nesten vi hadde kommet på feil konsert. Vi hadde nemlig ikke fått med oss hvem som skulle stå for oppvarmingen. Det ble topp stemning før pop-rock bandet The Script kom på scenen. 

The Script kom inn på scenen med et tog av folk med grønne flagg og vokalisten var flere ganger på gulvet mellom scene og publikum. Det var god stemning i spektrum, publikum sang med på nesten alt. Jeg har hvertfall storkost meg på konsert og hatt en kjempefin kveld i Oslo sammen med samboeren min. 

Snart påskeferie

 • 22.03.2015 kl. 20:00


Da har jeg planlagt treningen for uke 13. Dette blir min siste uke med kun rolig løping. Neste uke begynner jeg med intervalltreningen, det er på tide å få opp tempoet litt.

Jeg var i praksis mandag - fredag uken som gikk, og det ble en utfordrende uke med mange nye inntrykk. Det er uvant med så tidlige og lange dager. Lysten til å trene på kvelden var ikke alltid der, likevel fikk jeg på meg treningstøyet og gjennomførte planen min for dagen. Godt å komme seg ut i frisk luft etter en lang og tung dag med mye ny informasjon. 

#Focus

 • 15.03.2015 kl. 18:20


Her ser dere min treningsuke for uke 12. I uke 11 fulgte jeg planen min (nesten) hver dag, men det ble fri på lørdagen ettersom vi brukte hele dagen i Holmenkollen. Denne uken fortsetter jeg med den rolige løpingen. Har tidligere slitt med beinhinnebetennelse, noe jeg ønsker å unngå nå. Jeg tror det er viktig å bygge seg opp før man tar fatt på hardere løpeøkter som intervaller. 

Forrige uke begynte jeg i psykiatripraksis, det virker veldig spennende og jeg gleder meg til å bli kjent på avdelingen. Jeg har aldri jobbet innen psykiatri før så dette blir nok en lærerrik praksisperiode. Det blir nok mange tidlige morgener fremover og lange dager på sykehuset. Fint å bruke trening til å klarne tankene når man kommer hjem etter en lang dagvakt. 

Skifest i Holmenkollen

 • 15.03.2015 kl. 11:29

Var så heldig å bli invitert av onkel og tante til å være med på Holmenkollen skifestival på lørdagen. Jeg har aldri sett langrenn eller hopp annet enn på TV, så var veldig gøy å kunne få oppleve stemingen fra tribunen. Det ble en helt fantastisk dag i Holmekollen i går, sola varmet godt og vi kunne ikke ønsket oss noe bedre vær. Med seier og tredje plass på 5 mila og tredje plass i hopp var det en bra dag for de norske. 

I dag har kjæresten og jeg kost oss med stekt egg og bacon til frokost, mens vi nå sitter å ser 3 mila for jentene på TV. Snart skal vi ut å løpe søndagens langtur i sola her på Gjøvik. 

Mangosalsa til ovnsbakt laks

 • 10.03.2015 kl. 17:40
Denne syrlige og søte mangosalsaen er min nye favoritt til ovnsbakt laks. 
Oppskrift salsa
1 rødløk
2 avokado
12 cherrytomater
1/2 mango
4ss olivenolje
4ss appelsinjuice
1ts hvitvinseddik
1/2 lime
1/2ts disjonsennep
salt
pepper

 

Salsaen kan lages mens laksen steker. Kutt avokado, tomater og mango i terninger, rens og finhakk rødløken. Rør så sammen appelsinjuice, olivenolje, eddik, limesaft og sennep. Bland grønnsakene og rør dressingen forsiktig i. Etter smak kan du tilsette litt salt og pepper. Server gjerne med andre grønnsaker ved siden av, og poteter eller ris. 
Grønnsakene i salsaen kan selvfølgelig endres etter hva man liker. 

Let's do this

 • 08.03.2015 kl. 18:08


Slik ser min treningsuke ut, nå har jeg begynt treningen fram mot Midnight Sun Marathon i Tromsø. Som sagt har samboeren min meldt seg på maraton, mens jeg holder meg til halvmaraton for øyeblikket. Fra jeg gikk på skøyter er jeg vant med mye trening, men da var det snakk om mye skøyteteknisk trening og kanskje 1-2 to økter løping i uka. Jeg starter med rolige løpeturer de første ukene for at sener, bindevev og ledd skal venne seg til belastningen før jeg begynner med intervalltrening. Ser fram til en bra uke med god innsats på treningene. 

Meldt meg på halvmaraton

 • 06.03.2015 kl. 15:48

Da er det gjort! Jeg har meldt meg på mitt aller første halvmaraton i Tromsø sammen med kjæresten min som skal løpe hel maraton. Vi skal løpe under midnattsolen under Midnight Sun Marathon. Starten for halvmaraton går lørdag 20.juni kl. 22.30. Alt er i boks, både fly og hotell er booket og betalt. Det er bare å glede seg. Jeg har satt meg et tidsmål på 2 timer, men om formen er god ser jeg ingen grunn til at jeg ikke kan løpe under 2 timer. Som sagt blir dette mitt første halvmaraton, så jeg håper på å få en god opplevelse.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits