New in: Embroidered jeans

  • 20.02.2017 kl. 15:39

 

I dag tidlig reiste jeg med Martine til vikingskipet på Hamar for en treningsøkt på skøytebanen. Jeg holder ikke følge med henne rundt isen lengre, men det er veldig gøy å trene skøyter igjen. Det har vel blitt hvertfall fem treninger på skøyter sammen med Martine denne sesongen, og i morgen blir det enda en! Jeg ønsket å vise dere mine nye favoritt jeans. Helt siden det ble trendy med broderier på klærne har jeg ønsket meg broderte jeans. Da jeg kom over disse broderte jeansene fra GinaTricot måtte jeg bare ha dem. Se de fine broderte detaljene. 
Black marble table

  • 18.02.2017 kl. 14:06

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 - BLACK MARBLE - 

For noen uker siden tipset søsteren min meg om at Søstrene Grene hadde fått inn bord i grønn og svart marmor. Hun sikret seg et bord i svart marmor for meg ettersom det kun var ett igjen i svart og jeg var på jobb. Det er mange av møblene som ikke lenger står i stil med min nåværende smak på interiørfronten. Jeg ser frem til den dagen vi kan gå fra å leie til å eie, men først må Preben bli ferdig med skolen. Jeg har ingen planer om å kjøpe nye møbler før vi har flyttet. Nå er jeg nødt til å gjøre meg klar for jobb, gleder meg til fridag i morgen. Håper dere har en fin helg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eat dessert first - macarons & meringues

  • 15.02.2017 kl. 13:17

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LIFE IS SHORT. EAT DESSERT FIRST 

Det er en god følelse å endelig være ferdig med jobbhelg. Jeg hadde fri i går, og siden det var aller hjerters dag hadde jeg lyst til å lage noe søtt og godt. Jeg har lenge hatt lyst til å lage makroner og marengs. Det er noe jeg synes er veldig godt, men jeg har aldri laget det selv. Jeg forsøkte meg på en oppskrift på vaniljemakroner som jeg fant hos Passion4baking. Det ble dessverre ikke helt vellykket, deigen ble for tykk. Jeg gikk dermed for en litt mer grunnleggende oppskrift uten smakstilsetninger. Dette gikk mye bedre og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Håper på å kunne eksperimentere mer med smaker etterhvert. Oppskriften på marengsen er fra passion4baking, men jeg halverte den slik at det ikke skulle blir for mye. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MACARON RECEPIE

60 gram mandelmel

120 gram melis

70 gram eggehvite (ca. 2 egg)

35 gram sukker

Slik gjør du: Vei opp ingrediensene. Bland mandelmel og melis sammen. Sikt det sammen i en bolle. Ha eggehviten og sukkeret i en kjøkkenmaskin. Miks blandingen på lav hastighet til det skummer. Øk hastigheten og miks til du får en seig marengs. Rør så blandingen med mandelmel og melis sammen med marengsen. Blandingen skal være så flytende at den "faller" sammen etter ca.10sekunder. Sprøyt makronene gjerne på et bakepapir, men jeg brukte en makronmatte. La makronene sette seg i 30 minutter før de settes i stekeovnen. Stek makronene på 150 grader i ca. 15 minutter på varmluft. Fyll makronene med din favoritt krem og nyt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

MARINGUES RECEPIE

5dl sukker

7 eggehviter

Slik gjør du: Ha sukker og eggehviter i en stor bolle. Smelt ingrediensene over et vannbad til alt sukkeret har smeltet. Kjør deretter blandingen i en mikser, først på lav hastighet i 4 minutter før du øker hastigheten i ytterligere 3 minutter til du har fått en marengs. Eventuell farge kan tilsettes på slutten av miksingen. Da jeg sprøytet marengsen brukte jeg en 1M tupp, den bruker jeg ofte når jeg skal pynte cupcakes også. Marengsen stekes på 95 grader i 2 timer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde en koselig kveld i går sammen med samboeren. Da Preben kom hjem etter praksis på Hamar koste vi oss med makroner, pikekyss og et glass vin. Det var på tide med litt ordentlig mat etter å ha fått i seg litt for mye sukker. Vi hadde bestilt bord på Lasse Liten kjøkken & bar, en restaurant vi aldri har besøkt tidligere. Jeg koste meg og maten var nydelig. Vi avsluttet kvelden med kino hvor vi så Fifty Shades Darker. Hvordan tilbrakte dere kvelden?

Verdens beste mamma

  • 12.02.2017 kl. 20:32

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jeg har jobbhelg, og kunne dessverre ikke være hjemme i Sandefjord på morsdagen. Søsteren min Martine var på besøk i Gjøvik for to uker siden. Når hun var her kjøpte vi inn litt forskjellig til en koselig gavepose. Vi fylte gaveposen med et par badebomber og "Yummy Mummy" dusjsåpe fra Lush, krus fra Lagerhaus, hjertesjokolade, en liten flaske prosecco og et kort med en personlig hilsen. Jeg håper gaven falt i smak, og at Martine har ordnet en god middag til deg i dag. Gratulerer så mye med morsdagen 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Workout clothes

  • 10.02.2017 kl. 16:24

God fredag! Dagens treningsøkt er gjennomført, og jeg er klar for (nattevakts)helg. Det tar på å jobbe nattevakter så jeg ser for meg en ganske så rolig helg på treningsfronten. Jeg motiverer meg til en ny treningsuke fra mandagen av med nytt treningstøy fra H&M og Bringsportswear. Jeg har verken kjøpt trenigstøy hos H&M eller Bring, så jeg er veldig spent på kvaliteten. Rosegold metallic sneakers

  • 03.02.2017 kl. 17:23

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

♥   ROSE GOLD 

Endelig er en lang uke med jobb gjennomført, nå skal det bli godt med frihelg før det blir nattevaktshelg neste uke. Disse nydelige skoene kom i posten for et par dager siden. Jeg har ofte brukt Converse om sommeren og våren, men jeg har måttet kaste flere slitte par etter noen gjørmete festivaler. Nå var det på tide å finne noe annet. Jeg kom tilfeldigvis over disse skoene fra Lacoste i metallisk rosegull. Jeg klikket skoene hjem fra Zalando for en ukes tid siden. Gleder meg til å ta dem fram til våren! Nå er det snart klart for fredagstaco og det er koselig med lillesøster på besøk ifra Sandefjord. GOD HELG !

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits