Is under beina

  • 31.01.2017 kl. 22:04

Startet dagen med en treningsøkt på skøytebanen. Det var gøy å endelig få is under beina, det har blitt alt for lang tid mellom hver gang etter at jeg sluttet å gå aktivt. Jeg storkoste meg i dag rett og slett, og det kan tenkes at det blir en økt på isen til helgen også. Håper på noen flere fine kalde dager fremover.


Etter kveldens intervalløkt på treningssenteret, har vi kost oss med kakao og bananpannekaker til kveldsmat. Nå er det vel snart på tide å legge seg, i morgen skal jeg tidlig opp og være klar til dagvakt på sykehuset. 

Reisevaksiner

  • 20.01.2017 kl. 10:00
I går var Preben og jeg på helsestasjonen for å ta reisevaksiner. Det ble en del stikk, med tre vaksiner hver. Jeg kunne sluppet unna med én vaksine, ettersom jeg kun trengte påfyll av difteri/stivkrampe/kikhoste/polio. Jeg ønsket å ta hepatitt B-vaksinen fordi jeg jobber som helsepersonell. Nå som det er gratis HPV-vaksine var det på tide med min andre dose, så da ble det tre stikk. Det var godt at jeg fikk ta HPV-vaksinen også, da slapp jeg å stresse ned på timen for vaksinasjon rett etter jobb på mandag. Preben derimot manglet flere vaksiner, han tok vaksine mot gulfeber, hepatitt A + B(kombinasjonsvaksine) og difteri/stivkrampe/kikhoste/polio. Vi valgte også å få med oss Kolera/e.coli drikkevaksine, eller såkalt vaksine mot turistdiaré som vi skal ta nærmere avreise datoen. Alltid greit å være føre var. Resept på malariatabletter er også i boks. Deilig å kunne krysse av en ting på listen over ting vi må gjøre før vi reiser. 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits