Black marble table

  • 18.02.2017 kl. 14:06

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 - BLACK MARBLE - 

For noen uker siden tipset søsteren min meg om at Søstrene Grene hadde fått inn bord i grønn og svart marmor. Hun sikret seg et bord i svart marmor for meg ettersom det kun var ett igjen i svart og jeg var på jobb. Det er mange av møblene som ikke lenger står i stil med min nåværende smak på interiørfronten. Jeg ser frem til den dagen vi kan gå fra å leie til å eie, men først må Preben bli ferdig med skolen. Jeg har ingen planer om å kjøpe nye møbler før vi har flyttet. Nå er jeg nødt til å gjøre meg klar for jobb, gleder meg til fridag i morgen. Håper dere har en fin helg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piknikkurv

  • 30.06.2015 kl. 18:58

Denne piknikkurven inneholder serviser til fire personer. Kurven har også brikker/tøyservietter, salt- og pepperbøsse og vinopptrekker/flaskeåpner. Den ene halvdelen av kurven består av et kjølerom, der kan man legge kjøleelementer slik at maten og drikken holder seg kald. Our little coffee corner

  • 22.05.2015 kl. 16:42

- Homemade coffee to go -

Vi var så heldig å få Nescafé Dolce Gusto Mini Me kaffemaskin av mine besteforeldre da vi var hjemme for å feire nasjonaldagen i Sandefjord helgen som var. Det var ikke enkelt å finne plass til kaffemaskinen på kjøkkenet ettersom det ikke er den helt store benkplassen. Jeg kan bruke kaffemaskinen til å varme opp vann til te, dermed fjernet jeg vannkokeren fra benken og satt brødristeren inn i skapet. Det endte tilslutt med at det ble et eget kaffehjørne på kjøkkenet.  

Pappbegrene m/lokk er fra Multitrend, kapselboksen er fra Nespresso. 

Detaljer i vår lille leilighet

  • 28.08.2014 kl. 14:47

Sommeren er over og jeg er tilbake i leiligheten på Gjøvik, men nå som samboer! Dette har jeg drømt om i et år, og endelig kunne jeg flytte sammen med kjæresten min. Vi reiste oppover for rundt 14 dager siden og har det kjempe fint. Skolen er godt i gang og det er fint å komme inn i hverdagens rutiner etter en deilig sommerferie. 

Det er ingenting som er som en ren leilighet og nyvasket sengetøy, i går var det på tide med litt rengjøring. Innmari deilig når det først er gjort! Her er det noen detaljbilder fra leiligheten. Håper dere får en fin helg, i morgen er det allerede fredag og da blir det en spennende dag på skolen med en egen førstehjelpsdag.  
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits