17.mai bilder

 • 19.05.2017 kl. 17:18HIPP HIPP HURRA !

HAPPY EASTER

 • 15.04.2017 kl. 18:38

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset


Jeg håper alle har en fin påskeferie og koser seg enten du er i utlandet, hjemme eller på hytta. Jeg befinner meg på hytta på Gautefall sammen med familien. I går hadde vi nydelig vær her, med sol og 11 grader. Jeg startet dagen i solveggen og en god bok, for tiden leser jeg "Fantastic beast and where to find them". Til lunsj samlet vi oss rundt bålpanna nede på fjellet for litt grilling. I dag tok vi turen til Vrådal for å stå på slalåm ettersom det er dårlig med snø her på Gautefall. Det var litt snø i lufta, men vi hadde likevel en super dag i bakken. 

Processed with VSCO with hb1 preset

How I keep my home sparkling

 • 21.03.2017 kl. 19:22


Som dere ser har jeg laget meg en liste med daglige, ukentlige og månedlige gjøremål. Denne har jeg laget for å få inn noen rutinemessige gjøremål. På den måten vil jeg kunne fordele oppgavene jevnt slik at jeg slipper å rydde som en gal før jeg får besøk, eller når jeg virkelig ikke holder ut rotet mer. Jeg håper at denne listen kan brukes som en guide og hjelpe meg å kun bruke noen minutter på husarbeid og rengjøring om dagen. 

Har du noen rengjøringstips å dele? 
 

Verdens beste mamma

 • 12.02.2017 kl. 20:32

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jeg har jobbhelg, og kunne dessverre ikke være hjemme i Sandefjord på morsdagen. Søsteren min Martine var på besøk i Gjøvik for to uker siden. Når hun var her kjøpte vi inn litt forskjellig til en koselig gavepose. Vi fylte gaveposen med et par badebomber og "Yummy Mummy" dusjsåpe fra Lush, krus fra Lagerhaus, hjertesjokolade, en liten flaske prosecco og et kort med en personlig hilsen. Jeg håper gaven falt i smak, og at Martine har ordnet en god middag til deg i dag. Gratulerer så mye med morsdagen 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morning walk

 • 30.12.2016 kl. 10:42

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen! Jeg har akkurat kommet hjem fra min morgentur til butikken og har nettopp spist frokost. Det var virkelig en god start på dagen. Jeg er glad jeg tok med meg kameraet for lyset på himmelen var fantastisk i dag. Jeg gjorde også noen utfall med kick back for litt ekstra trening. Nå er jeg klar for en økt med sirkeltrening. Ha en fin dag. 
 

MERRY CHRISTMAS

 • 25.12.2016 kl. 11:11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen! Håper alle hadde en fin julaften i går ♥︎ Jeg hadde en kjempehyggelig kveld sammen med familien, selv om savnet etter morfar er stort. Når jeg stod opp i dag koste jeg meg med godis og film på tv. Det er mulig det blir en liten joggetur senere i dag, men nå er det tid for den årlige julebrunsjen. Det skal bli godt! 

Fra student til nyutdannet

 • 22.12.2016 kl. 14:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I oktober gikk jeg fra å være student til å bli nyutdannet sykepleier. Samboeren overrasket meg med spaopphold, det kan dere lese om her. Jeg fikk også min egen kaffekopp som jeg kunne bruke på jobb. Av mamma og pappa fikk jeg et nytt søsterur som jeg hadde ønsket meg en stund. Likevel ventet nok en overraskelse hjemme i Sandefjord. Mamma og pappa hadde ordnet en superfin og ikke minst veldig god sykepleierkake til meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Farris bad

 • 17.12.2016 kl. 22:47

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Endelig har jeg kommet hjem til familie i Sandefjord. Nå er jeg virkelig klar for juleferie. Vi startet ferien med et opphold på farris bad. Oppholdet fikk jeg i gave av Preben når jeg ble ferdig utdannet sykepleier. Preben hadde booket kjærlighetspakken, der var 3-retters middag, cava og sjokolade på rommet, spa-kit, inngang til spa, frokostbuffet, badekåpe og tøfler inkludert. Vi fikk beskjed om at vi kunne komme før innsjekk for å gå tidligere i spaet. Vi møtte opp et par timer før innsjekk, og da var vi så heldige at rommet var helt klart.

Cavaen og sjokoladen ble stående. Vi skiftet om til badetøy og startet med en tur i spaet. Spa var helt nytt for oss begge. Vi fikk utdelt en brosjyre med forslag på en rekkefølge vi kunne følge i spaet. Det var veldig fint for to nybegynnere som oss. Vi rakk også å være med på et sauna rituale før middag, såkalt fruit scrub. Det foregikk i steam sauna, her fikk vi utdelt en kroppsskrubb av havsalt og appelsin som vi brukte til å skrubbe hele kroppen. 

Etter en kjempegod middag med deilig vin til, slappet vi av på rommet med håndballkamp, cava, sjokolade og macroner. Lørdag morgen startet med en helt fantastisk frokost i restauranten. Vi fikk med oss to sauna aktiviteter i spaet før utsjekk. Vi er begge enige om at vi har hatt et veldig fint opphold. 

 

Julen blir ikke den samme uten deg

 • 14.12.2016 kl. 20:30

De siste ukene har vært tøffe. Du kjempet mot kreften i et år. Du hadde en fin sommer sammen med familie, og uten mange sykehusinnleggelser. Alt var så bra helt til du ble innlagt på sykehuset igjen. Jeg så at du kjempet og ville ikke gi deg før du viste at alle rundt deg hadde det bra. Du ble dårligere og kroppen ville ikke lystre på det hodet så gjerne ønsket.

Torsdag 24.11.2016 sovnet du stille inn, og jeg husker denne dagen så godt. Jeg hadde jobbet dagvakt på sykehuset her på Gjøvik. Etter jobb ringte jeg mamma for å høre hvordan det var med deg, for hun og mimmi satt der sammen med deg. Hun sa du smilte da du hørte det var jeg som ringte og når du fikk vite at jeg skulle komme hjem på fredag etter jobb. Jeg skjønte på mamma at du hadde mye smerter og var svært utslitt. Jeg hadde ikke lagt meg enda men holdt på å pakke, og tenkte på hvor mye jeg gledet meg til å se deg. Mobilen min ringte kl.23.02, det var søsteren min Martine som ringte. Jeg skjønte det måtte være noe, hun pleier aldri å ringe meg så sent. Hun ga meg beskjeden jeg hadde fryktet. Det gikk så fort. Kreften du hadde var smertefull og uhelbredelig. Jeg vet at det beste for deg var å slippe, men jeg skulle så gjerne hatt deg her lenger. Det ble en natt med lite søvn. Preben tok seg fri fra skolen for å kjøre sammen med meg til Sandefjord fredag morgen. Det var godt å komme hjem til familie. Du trenger ikke bekymre deg for mimmi, vi tar vare på henne og hun er uansett utrolig sterk. Vi er så glad i deg alle sammen. Du har vært der for Martine og meg under hele oppveksten. Du var alltid der, uansett. 

Kjære morfar, våre ord til deg 

Skøyter var din store lidenskap. Du har både vært trener og morfar for oss. Vi har vært på trening og løp i blant annet Tønsberg, Drammen, Larvik, Bjugn, Tromsø og alle gangene i vikingskipet. Du fikk også oppleve Martine sin bronsemedalje i ungdomsOL og Henriette ta NM sølv på fellesstart. Vi husker godt da vi skulle rygge ut av gårdsplassen for å dra på skøytetrening og det smalt. Du ble så lettet da du så at det bare var bilen til mamma du hadde kjørt på og ikke baggen med skøytene. For så viktig var skøyter for deg!

Men du var ikke bare på isen. Om sommeren møtte du oss på rulleskøytebanen med sopekosten i handa og en pose med to bananer og vannflasker. Du viste hvor viktig det var med næring etter en lang treningsøkt.

Når det ikke var vær til å gå på is eller asfalt ble det sklibrett i garasjen din eller hjemme i kjelleren.

Men du har ikke bare vært trener, men også morfar.

Det har vært mange fine dager hjemme i klarasvei. I hagen kunne vi komme å plukke blåbær og plommer. Som vi savner alle handleturene på coop obs, der fikk vi plukke vår egen godtepose til den var helt full.

Mange fine ferier har vi hatt sammen. Blant annet Tenerife hvor du lærte Martine og svømme. Og safari i Kenya hvor en gepard hoppet opp på panseret på bilen. Du var nok litt redd da, selv om du ikke ville si det.

Du var så stolt da vi bygde hytta på Gautefall. Det har vært mange fine stunder på Lillebu. Åh som du elsket å fortelle oss om gamledager. Vi satt spente og lyttet til historier om blant annet hundene du trente i militæret.

Takk for alle minnene, du vil bli dypt savnet ♥︎

Rosa måned

 • 03.10.2016 kl. 19:36

Vi har gått inn i en rosa måned. I Sandefjord ble oktober markert ved å lyssette fontenen i rosa. Jeg har kjøpt meg årets rosa sløyfe-pin, og håper den kan pynte opp sykepleieruniformen. Nå har jeg nettopp kommet tilbake i leiligheten på Gjøvik etter en koselig helg med familien i Sandefjord. Det er kun fire uker igjen av min aller siste praksis i sykepleierstudiet. Tiden går så fort, det skal bli spennende å starte i jobb som nyutdannet sykepleier. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Bachelor i sykepleie

 • 21.05.2016 kl. 19:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter en lang periode med hardt arbeid, ble bacheloroppgaven endelig levert i går. Skuldrene kan senkes og sommerferien er like rundt hjørnet. I sommer skal jeg jobbe på sykehuset i Tønsberg, noe jeg virkelig ser fram til. Tenk at jeg snart er ferdig utdannet sykepleier, jeg skal ut i min aller siste praksis til høsten før jeg er ferdig med studiet. 

Neste helg er det klart for fjellmaraton på Beitostølen. Jeg har meldt meg på Fjellbukken som er et 10km langt terrengløp, som er mer enn nok for meg nå. Samboeren slår selvfølgelig til med halvmaraton. Det har gått i bølger å daler når det gjelder trening den siste perioden, men jeg skal gi alt! I morgen er det klart for 3000m test. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

5 mila lunsj

 • 06.02.2016 kl. 14:58

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens treningsøkt er gjennomført etter en periode med treningsfri, ettersom jeg ikke har vært helt i form de siste dagene. Etter trening har samboeren og jeg kost oss med en god lunsj mens vi har sett på 5 mila i Holmenkollen. Lunsjen bestod av vafler med havregryn og en varm kopp kakao toppet med krem og et dryss kanel. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favoritt i vinterkulden

 • 05.02.2016 kl. 18:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg trengte noen ordentlige varme sko for vinteren. De eneste vinterskoene jeg hadde i skapet var noen gamle slitte UGG´s, som jeg har brukt om vinteren i noen år. Nå var det på tide å investere i noen skikkelige vintersko som sitter godt på foten. Timberland 6" premium er jo veldig populære og jeg tenkte på om jeg skulle kjøpe meg disse. Da jeg søkte etter vinterstøvletter kom jeg over disse, Timberland Authentics. Jeg bestilte dem fra zalando og har brukt dem noen dager nå. Jeg kjøpte dem i min normale størrelse og de passet perfekt. De er gode å ha på og holder føttene gode og varme. 

Happy new year !

 • 02.01.2016 kl. 17:25

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gi blod!

 • 01.12.2015 kl. 19:23

I dag har jeg vært i blodbanken på Gjøvik sykehus og gitt blod for første gang. Jeg har tenkt på å bli blodgiver en god stund nå, men så har det bare blitt med tanken. Etter jeg begynte på sykepleien har jeg virkelig forstått viktigheten av å være blodgiver. Det er flere i klassen som har meldt seg, og som har anbefalt meg om å melde meg. Jeg endte med å ta en titt på Giblod.no. Vips så var det gjort, jeg hadde meldt meg som blodgiver. Noen dager etterpå mottok jeg et brev i posten med et hefte med informasjon og en time til blodbanken for blodprøver og intervju. Det tok omtrent ca. 2 måneder før jeg fikk svar på prøvene og fikk time for min første blodtapping. Jeg har allerede fått time for neste tapping, blodbanken kontakter meg på sms når timen nærmer seg. Dersom den ikke passer likevel kan jeg ringe og endre den.  

Det eneste det koster deg er en liten halvtime og litt blod. Meld deg som blogiver du også, det er så viktig! Ved å klikke på bildet mitt under kommer du direkte til Giblod.no. 


I dag serverte blodbanken på Gjøvik sykehus gløgg og pepperkaker til alle som var innom blodbanken. Jeg storkoste meg ☆

Tenning av julegrana

 • 30.11.2015 kl. 21:14I går var det julebyåpning i Gjøvik og første søndag i advent. Mange store og små hadde samlet seg i byen for å få med seg tenningen av julegrana. Det ble virkelig julestemning med alle barna som sang julesanger før tenning av treet. Det eneste som manglet var snøen som lå så fint her forrige uke, men som nå hadde smeltet bort. Håper på noe snø som kan lyse opp gatene i desembermørket. Jeg ser fram til en fin adventstid og juleferie sammen med familie. 

Takk for en fin helg

 • 22.11.2015 kl. 21:29

Nå er vi hjemme på Gjøvik etter en flott helg på Beitostølen. I dag gikk vi på ski på skistadion, det var veldig fine forhold der. Det ble ikke en alt for lang økt på meg ettersom jeg fikk så gnagsår på lørdagens tur. Det ble hvertfall en skitur på 6km på meg. De andre gikk noen runder til i skiløypa mens jeg tok turen tilbake til hytta. Når alle var tilbake på hytta og hadde fått tatt seg en varm dusj ble det pisket krem, hjemmelaget kakao og sveler til lunsj. Jeg har hatt en kjempefin tur og kost meg masse. Blir ikke så aller verst med vinter nå. Sesongens første skitur på Beitostølen

 • 21.11.2015 kl. 19:09

Hadde ikke trodd at jeg skulle gå min første skitur før etter jul, men nå er årets første skitur gjennomført. Her på Beitostølen ligger vi alle mann på sofaen etter en lang og fin skitur på fjellet. Været kunne ikke vært bedre, med sol og 7 minusgrader. Jeg fikk tatt mange fine bilder av den flotte utsikten. Vi hadde med oss hjemmelaget kakao, rosinboller og sjokolade, dermed ble det en liten stopp før vi gikk tilbake til hytta. Det endte tilslutt med en tur på 15.48km og noen gnagsår. Likevel skal det bli en skitur i morgen, får polstre helene med gnagsårplaster før skituren i morgen. Nå nærmer det seg middag her, skal bli deilig med en god biff nå.   

Vinteren har kommet til Beitostølen

 • 21.11.2015 kl. 00:01

Nå koser vi oss på Beitostølen sammen med onkel og tante. Her er det friskt og kaldt med 15 minus grader. Det ble pizza på peppes da vi kom opp på fjellet. I kveld har vi slappet av med et glass vin ute i boblebadet og sett på verdenscupen på skøyter på tv. Vi tar snart kvelden her nå for å være opplagt til å gå noen mil på langrenn i morgen. Tur langs Mjøspromenaden

 • 24.10.2015 kl. 19:27Så ble det tur denne lørdagen også. Jeg startet med dynamisk yoga på treningssenteret. Det er en kjempefin start på dagen og har blitt til en god vane på lørdagene. Vi har også blitt flinke til å komme oss ut og gå turer. Det er så mange fine plasser å gå turer her på Gjøvik. I dag gikk vi langs Mjøspromenaden og hadde med oss lunsj. Restene fra fredagstacoen er perfekt som lunsj på lørdagen og hvorfor ikke ta lunsjen ute? Er fantastisk deilig høstvær her på Gjøvik, med mange flotte farger. Nå slapper jeg bare av i sofaen med et varmt teppe over beina. Snart blir det hjemmelagde kjøttkaker ala Preben med vårt deilige hjemmelaga tyttebærsyltetøy som du finner oppskrift på her

Black wool coat

 • 04.10.2015 kl. 11:24I fjor høst kjøpte jeg meg en lyseblå ullkåpe som jeg har vært veldig fornøyd med. Jeg har virkelig blitt glad i ullkåpen og kom over denne herlige kåpen fra Ganni. Den skal nok bli godt brukt i høst og vinter.

Søndag er dagen for en rolig løpetur, nå skal jeg snart ut i det fine høstværet for dagens langtur. Etter jeg har løpt ca. 10km og jeg er god og varm blir det en økt med styrke på treningssenteret. 

Hello october

 • 03.10.2015 kl. 18:25

God lørdag alle sammen! Lørdagen ble som alltid startet med en lang frokost med egg og bacon. Etter en rolig morgen med en deilig helgefrokost tok vi oss en tur ned på treningssenteret. Vi startet med en kopp kakao før vi var klare for en time med dynamisk yoga, Preben var også med. Det er ingen av oss som er spesielt erfarne når det gjelder yoga, med en kropp som er stiv som en pinne var det noen utfordrende stillinger så vi hadde det ganske morsomt. Det må gjentas neste lørdag. 

Det har vært kjempefint høstvær i dag, lufta er kald men solen varmer godt. Vi pakket dermed med oss restene fra fredagstacoen, noe å drikke, appelsiner og sitteunderlag i sekken før vi gikk en times tid opp til Bergstoppen for å spise lunsj. Vi koste oss med den fine utsikten over Mjøsa.  

- Gjøvik, en perle ved Mjøsa - 

På tyttebærtur

 • 20.09.2015 kl. 18:24

I dag har vi vært på tyttebærtur sammen med min onkel og tante her på Gjøvik. De hadde allerede plukket mye fra før, men trengte enda mer bær for å kunne lage tyttebærsyltetøy som de kunne gi bort etter forespørsel fra flere i familien. Vi fant et sted med kjempemange tyttebærbusker og bæra hang i store klaser. Vi plukket til vi følte at vi hadde holdt på lenge nok, vi endte med å ha plukket ca. 12L tyttebær. Da var det på tide å avslutte og ta en velfortjent pause med litt grillmat. Preben og jeg plukket ca. 4L til sammen som Preben sitter å renser nå mens han ser på fotballkampen mellom Southampton - Manchester United. Til tirsdag skal vi til onkel og tante for å lage syltetøy av bærene vi har plukket.

Solfylte dager

 • 16.06.2015 kl. 15:22


Det er så godt å endelig ha ferie hjemme i Sandefjord! Vi har vært utrolig heldig med været siden vi kom hjem. Det har blitt flere turer på stranda, vi har spilt krokket i badeparken sammen med familie, spilt volleyball med venner og samboeren og jeg har hatt en runde med minigolf. Her om dagen var det så deilig vær på morgenen av at vi spiste frokosten ute. Ser frem til flere slike dager i sommer. Det er viktig å nyte det fine været før jeg begynner å jobbe på sykehjemmet i sommer. 


Nå nærmer det seg Midnight Sun Marathon i Tromsø, det er bare noen dager igjen nå. Lørdag kveld braker det løs med min aller første halvmaraton! 

Lily Strawberry Kiss

 • 13.06.2015 kl. 11:19

Endelig kom den nye bikinien min jeg bestilte fra Triangl. Det tok ikke mer enn 4 - 5 dager fra jeg bestilte den til pakken kom på døra. Jeg har størrelse M i både overdelen og underdelen. Jeg fikk god veiledning angående størrelse av en ansatt via chatten på nettsiden. Det hjalp meg veldig når jeg skulle velge størrelsen, og bikinien passer perfekt. 

Endelig sommerferie

 • 12.06.2015 kl. 23:31

Nok et år på høgskolen i Gjøvik er over, nå er det kun et år igjen til jeg er ferdig utdannet sykepleier. Jeg avsluttet dette skoleåret med 10 uker i praksis i psykiatri, deretter var det en hjemmeeksamen på 4000ord som skulle skrives. Samboeren og jeg reiste hjem til Sandefjord på onsdag. Det var fortsatt en liten sannsynlighet for at jeg kunne komme opp i praktisk eksamen og måtte reist tilbake til Gjøvik. I dag fikk vi listen over dem som skulle opp til praktisk eksamen. Det var så utrolig deilig å ikke se navnet mitt på lista, men jeg ser frem til å begynne rett i medisinsk praksis ved skolestart til høsten. Nå kan jeg endelig ta sommerferie, og her i Sandefjord har vi hatt et fantastisk vær dagene jeg har vært hjemme. 

Det nærmer seg Midnight sun marathon i Tromsø, og her ser dere programmet jeg har fulgt og skal følge resten av uken. Allerede neste helg skal jeg løpe min første halvmaraton. 
Stolpejakten

 • 29.05.2015 kl. 22:25

Det nærmer seg halvmaraton i Tromsø med stormskritt! Jeg har nå lagt opp treningsprogram for juni måned og ukene mot løpsdagen som er 20.juni. Jeg kommer til å legge ut ukentlige treningsprogrammer slik at dere kan følge med på hva jeg gjør på treningssiden fram mot halvmaratonet. 

I dag startet jeg dagen med intervalltrening sammen med samboeren min. Jeg løpte drag på 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 minutter, i pausene løper jeg rolig halvparten av lengden på dragene. Senere i kveld fant vi ut at det hadde vært deilig med en liten tur ut, før den faste fredagskosen. Vi dro dermed på stolpejakt, som har blitt en populær greie her på Gjøvik. Vi lastet ned stolpejakt-appen på mobilen slik at vi kunne registrere stolpene underveis.Vi endte opp med å finne 6 stolper i dag, ser frem til å finne enda flere.17.mai 2015

 • 18.05.2015 kl. 20:13

Nå er jeg på plass i Gjøvik, Preben og jeg reiste hjemover i går kveld etter en fin 17.mai feiring. Vi hadde en utrolig fin feiring sammen med familie i Sandefjord. Lillesøster var russ i år, og droppet dermed bunaden. Vi var bedt til deilig 17.mai-lunsj hos svigermor, og som alltid måtte vi innom min mormor for litt kaker før borgertoget. For et herlig vær vi hadde! 

Det er utrolig koselig å komme ut morgenen på 17.mai, det er et fantastisk liv i byen med den fine korpsmusikken, alle de flotte bunadene og alle de norske flaggene som er å se. Jeg må si at et av dagens høydepunkter er Sandefjords borgertog, som i år var på ca. 1time og 30minutter. Martine gikk i russetoget under barnetoget, hun valgte dermed å gå for skøyteklubben under borgertoget. Martine sin egen blogg kan dere finne HER

Etterlengtet grillmat

 • 09.05.2015 kl. 20:49

I dag var det meldt overskyet og regn, men slik ble det ikke. Jeg våknet til blå himmel og sol, det viste seg å bli en fin dag. Samboeren og jeg startet dagen med vår vanlige helgefrokost, egg og bacon. Jeg tok meg en løpetur til stadion etter frokost for å trene styrke, jeg gjorde øvelser for legger, lår og setemuskulatur. Når jeg kom tilbake fra treningen bestemte vi oss for å grille ettersom været var så fint. Vi gikk til Fastland badeanlegg og fant oss en fin plass på gresset, der koste vi oss med etterlengtet grillmat. 

Preben har nå reist hjem til Sandefjord, mens jeg blir her fram til onsdag ettersom jeg har vakter i praksis. Gleder meg til å komme hjem noen dager for å feire 17.mai sammen med familien. Det blir siste turen hjem til Sandefjord før sommerferien, etter nasjonaldagen venter de siste ukene i praksis og hjemmeeksamen. 

Crepes de nutella

 • 17.04.2015 kl. 22:20

De siste dagene har gågata i Gjøvik vært fylt med matboder fra ulike land som Frankrike, Belgia, Italia, Spania, Holland og Polen. I dag tok vi turen ned i byen for å ta en titt, vi koste oss med pannekaker med nutella og banan. Namnam! I helgen har jeg praksis på sykehuset, og i morgen blir det en 16km lang løpetur til seinvakten.  

En aktiv dag

 • 12.04.2015 kl. 19:25Forkjølelsen jeg fikk i påsken er nå mye bedre. Jeg prøvde meg på en løpetur hjem fra praksisplassen på Reinsvoll til Gjøvik på fredag. Det endte med en tur på 16.2km, i et flott vær! Jeg følte at det ble litt mye for kroppen å løpe så langt rett etter sykdom, dermed ble det treningsfri på lørdag. Kjæresten og jeg koste oss med god mat før vi var på kino for å se Fast & Furious 7.

I dag har det vært en aktiv dag. Dagen startet med løpetur sammen med kjæresten, vi møtte også min onkel på veien som også hang seg på. Etter løpeturen laget vi omelett til lunsj før vi fikk en sykkeltur til Vind Stadion for å se Gjøvik Swans vs. Tønsberg Raiders. Det er første gang jeg har sett amerikansk fotball, og jeg tror jeg må sette meg litt inn i reglene til en annen gang. Nå har jeg ordnet litt snacks for kvelden, kakao og jordbær til meg og potetgull til kjæresten. Gleder meg til en ny episode av 71grader nord snart. 
Påsken 2015

 • 08.04.2015 kl. 21:35

Jeg har hatt en strålende påskeferie! Det er alltid godt å komme hjem til Sandefjord og slappe av sammen med familie, venner og kjæresten. Desverre startet jeg ferien med forkjølelse, men det bedret seg heldigvis til vi skulle reise på hytta. Søsteren min og jeg var med pappa på shopping i Sverige, der det ble brukte mye tid i sportsbutikkene. På skjærtorsdag reiste vi til hytta på Gautefall, der ble vi til søndag. Det ble mye god mat og godis disse dagene. Selv med litt lite snø fikk vi til en skitur der vi grillet og koste oss i fjellsola. En tur i slalåmbakken med hamburger til lunsj er alltid obligatorisk i påsken. Nå er jeg tilbake på Gjøvik og i praksis på Reinsvoll.

Ser fram til å komme igang med treningen igjen etter sykdom. Løp rolig turorientering på mandag, det var veldig gøy men var tett i nese og hals. I dag har jeg vært en tur i svømmehallen og jeg kjenner at formen ikke er helt på plass enda. Blir litt rolig trening i morgen, kanskje jeg prøver meg på en løpetur fra Reinsvoll til Gjøvik på fredagen om jeg er bedre i halsen. 

Påskefrokost

 • 29.03.2015 kl. 11:42

Det er godt å være hjemme hos mor og far i Sandefjord i påsken. Det har desverre ikke blitt mye trening på meg i det siste ettersom jeg har blitt forkjøla, men formen begynner å komme seg nå. Satser på at formen er bra til vi reiser på hytta til uken. I dag har pappa bursdag, det ble en rolig morgen med bursdagssang, gaver og en deilig påske/bursdagsfrokost. Nå skal jeg snart ut å gå en tur og få litt frisk luft, i kveld blir det kaffe og kaker sammen med familien for å feire pappa. 

Langhelg i Trondheim

 • 09.02.2015 kl. 20:09

Torsdag reiste jeg med toget til Trondheim for å besøke mine gode venninner som studerer i byen. Etter en lang reise med toget var det godt å endelig komme frem. Jeg overnattet hos ei venninne jeg gikk sammen med på videregående skole og hennes venner i kollektivet. Torsdag laget vi kjøttkaker til middag og slappet av ettersom det var skole og jobb for de andre på fredag.

Da de andre var på jobb og skole på fredagen tok jeg meg en 8km lang løpetur rundt i Trondheim. På kvelden hadde vi besøk av flere venninner som jeg gikk sammen på skole. Vi koste oss med ost og kjeks sammen med noen glass vin. Lørdagen var vi på shopping i byen og vi var innom Fairytales Cupcakes. De hadde kjempegode cupcakes, og jeg kjøpte med meg noen ekstra hjem til Gjøvik. 

Spiste lunsj på kafé før jeg måtte dra på togstasjonen på søndagen. Da jeg ventet på at toget skulle komme, fikk jeg plutselig beskjed om at det var buss for tog. Det endte med litt av en tur hjem til Gjøvik. Satt i ca.9 timer på bussen uten mat. Siste bussen fra togstasjonen i Lillehammer til Gjøvik hadde gått innen jeg var kommer fram med bussen. Godt kjæresten min hadde mulighet til å hente meg på stasjonen i Lillehammer. Det var deilig å komme hjem etter en lang reise. Har hatt en kjempefin helg sammen med gode venninner i helgen. 

På skøyter i Gjøvik

 • 11.01.2015 kl. 19:26

På treningsprogrammet i dag var det planlagt å løpe en rolig langtur på 12km. Jeg ble nødt til å droppe denne treningsøkten ettersom hodepinen fra i går kveld enda ikke hadde sluppet helt til morgen i dag. Dermed ble kjæresten desverre nødt til å ta løpeturen alene. Jeg benyttet anledningen til å sove litt lengre enn kl.08.00 som jeg pleier, noe som endte med at jeg ikke stod opp før klokken var ti. Var deilig å kunne sove litt og ta det helt rolig om morgenen. Jeg koste meg med en god omelett til frokost mens jeg så en episode av Game of Trhones. Det har også vært mye bra sport på TV i dag. Litt ut på dagen avtok hodepinen og jeg tenkte det kunne være fint å ta en tur ut i det fine været. Vi bestemte oss for å ta en tur på skøytebanen. Med oss hadde vi hjemmelaget kakao, klementiner og sjokolade. Det var gøy å gå på skøyter igjen, og jeg kjenner det kribler i beina når jeg er i vikingskipet og heier på lillesøster som fortsatt er aktiv skøyteløper. Preben var også ivrig og syntes det var gøy i dag, han har fått låne et par lengdeløpsskøyter og det var tredje gangen han gikk på dem i dag. Nå slapper vi bare av på sofaen før vi skal ned på kinoen å se Taken3. 

Snøfylt dag på Hafjell

 • 10.01.2015 kl. 20:18


Det har vært en kjempefin dag i bakkene på Hafjell sammen med gode venner. Til tross for noe vanskelige forhold med mye snø og en del vind brukte vi hele dagen i bakkene. Ble en pause der vi fikk varmet oss og koste oss med en velfortjent burgertallerken. Litt konkurranse ble det i slalåmløypa, hvor vi konkurrerte om den beste tiden. Etter en lang dag, var det godt å komme hjem og ta en varm dusj. Nå har kjæresten ordnet god mat og vin, så nå skal vi kose oss med idrettsgallaen på tvskjermen. 

Mitt mål for 2015

 • 06.01.2015 kl. 20:52

Godt nyttår alle sammen, det nye året er offesielt i gang. Etter en helt herlig juleferie hjemme i fjorden, er jeg tilbake til hverdagen i Gjøvik. På skolebenken ble det en pangstart, med første eksamen som kommer allerede nå i januar. Dermed går det mye tid på skolen og til lesing fram mot eksamen. 

Til sommeren har jeg satt meg et mål om å løpe parmaraton sammen med kjæresten min. Da løper vi en hel maraton sammen, slik at det blir en halvmaraton(21,1km) på hver av oss. Fremover kommer jeg til å blogge om treningen min fram mot løpsdagen. Jeg har enda ikke satt meg noe tidsmål, men det kommer. 

He is 21

 • 15.11.2014 kl. 12:10

På torsdag bakte jeg kaker fra jeg kom hjem fra praksis på sykehuset kl.15.00 og helt fram til kl.20.00 på kvelden, ingen bursdagsfeiring uten kaker! På fredag vekket jeg samboeren min som fylte 21år med bursdagssang, kake og gaver. Fikk overraskelsesbesøk av familie som hadde tatt seg turen hit helt fra Sandefjord. Ble en veldig koselig kveld, med god mat og masse gode kaker. Gleder oss til flere besøk i dag!
Bakedag

 • 12.10.2014 kl. 21:39Godt å ha en kjæreste som er utdannet baker, og i dag har Preben gjort et godt forsøk på å lære familien og meg å bake kanelsnurrer og loff. En god måte å tilbringe en regnfull søndag på. Vi har kost oss inne i varmen, med lukten av deilig gjerbakst og en god og varm kakao. Det var godt å endelig kunne sette seg ned med fersk loff og reker da vi var ferdig med bakingen. Deilig dag på Besseggen

 • 20.09.2014 kl. 18:31

Hadde en fantastisk tur over Besseggen i dag, og været var vi veldig heldige med! Kom noen regndråper da vi var på toppen, men ble ikke mye ut av det. Koste oss masse på turen, og kvikklunsjen var med i sekken. På vei tilbake til hytta var vi innom en café, der kjøpte vi oss gode varme vafler. Var godt å kunne varme seg i jacuzzien med et glass vin etter en fin tur på fjellet. Helg på Beitostølen

 • 19.09.2014 kl. 22:41

Endelig helg! Denne var etterlengtet, er mange tøffe dager på skolen og mange studiedager med mye lesing. Nå har vi tatt turen til Beitostølen og er klare for en tur opp til Besseggen i morgen. I kveld kom vi opp til kjempegod middag og en herlig dessert, ekstra godt var det å kunne slappe av og få varmen i jacuzzien. Nå sitter alle sammen å koser oss med Senkveld. 

Sunny day

 • 03.09.2014 kl. 21:11

Deilig med studiedager, da kan jeg legge opp dagen slik det passer for meg. Jeg startet dagen med morgensvømming i fjellhallen 07.00, det var lenge siden sist så var tungt å få kroppen opp fra sengen så tidlig. Det går fort fram mot første eksamen, så det går en god del tid til skolearbeid. Noen timer med lesing ble det i dag, men etter en god middag og noen minutter på sofaen ble det en tur ut sammen med kjæresten. Godt å komme seg ut i det fine været!


Sommerfri

 • 11.07.2014 kl. 21:49

Endelig kan jeg senke skuldrene etter en uke med jobbing, nå blir det en uke helt fri. Gleder meg til ferie på Gran Canaria! Været her i Sandefjord de siste dagene kunne ikke blitt bedre. Det var herlig å bli invitert på båttur i går etter en lang dag på jobb, godt å kunne nyte det deilige været.

HIPP HURRA

 • 19.05.2014 kl. 00:02

17.mai ble feiret hjemme i fjorden sammen med kjæresten, familie og gode venner, det ble en herlig dag med masse godt selskap. Det ble masse god mat og drikke og været kunne ikke blitt finere, kan ikke gjøre annet enn å tenke på hvor fin lørdagen var.

Både lillesøster og jeg ønsket oss bunader til konfirmasjonen, og angrer ikke. Føler oss fine i bunadene våre. 

L♡VE Y♡U

 

Nå er vi i mai!

 • 01.05.2014 kl. 21:40

Solfylt påske

 • 21.04.2014 kl. 22:21Da er jeg tilbake på Gjøvik og kan se tilbake på en fin uke. Jeg har slappet av på hytta sammen med familie og kjæresten med ski, lufgevær, sol og freia sine påskeegg. Været på hytta kunne ikke blitt bedre, himmelen var knallblå og sola varmet godt. Det var ikke nok snø til at vi fikk gå på langrenn men vi hadde en veldig fin dag i slalåmbakken med mye fart og litt knall og fall. Ettersom det ikke ble noe langrenn ble det heller en løpetur i terrenget. På kvelden ble det hard konkurransen enten vi spilte kort eller skøyt på blink med luftgevær. Har kost meg masse og har hatt en kjempefin påskeferie!

Fridager

 • 28.03.2014 kl. 10:07

Det er blå himmel og sola skinner, en god start på en fredags morgen hjemme i Sandefjord. Etter noen timer med nervepirrende venting mandag morgen, var jeg så heldig at jeg kunne reise hjem. Da fikk vi listen over hvem som skulle opp til praktisk eksamen i prosedyrene vi har vært gjennom, dette slapp jeg og fikk da fri resten av uken. 


Et bilde fra gårsdagens festligheter! Kjørte en tur til Tønsberg i går for å kjøpe meg noen nye joggesko på xxl. Da vi skulle kjøre hjem igjen slo bilen seg vrang og ville ikke starte, noe så typisk når jeg skal på kveldsvakt på sykehjemmet. Alt ordnet seg tilslutt, bilen kom på verkstedet og jeg rakk jobb. Håper på å kunne hente bilen i løpet av dagen i dag. Nå skal jeg ut å nyte det fine været på en løpetur med mine nye joggesko. 

<< Paris is always a good idea >>

 • 20.03.2014 kl. 09:13

Det er en god stund siden nå, men vi har bestilt tur til Paris! Nå er det ikke mange ukene før vi reiser og jeg gleder meg veldig. Preben skal løpe maraton og jeg holder meg til å være støtteapparat, det blir spennende å oppleve Paris maraton. 

Three hearts

 • 13.03.2014 kl. 23:16

Da er jeg tilbake på Gjøvik og er klar for å gjøre nok en innsats fram mot praksistiden. Jeg har lagt meg i senga og er klar for å ta kvelden, blir sliten etter tre timer kjøring. Så ville jeg bare vise det fine smykket jeg fikk av kjæresten min til ett års dagen som var i går. Det stod på ønskelisten min, ble veldig glad og er kjempe fornøyd med det ! Hadde ellers en kjempe koselig kveld med god mat og vin.  

Bright days

 • 11.03.2014 kl. 10:09

Det har vært noen fantastiske dager hjemme i Sandefjord, og det er fortsatt noen dager igjen hjemme. Deilig å ha litt fri etter eksamen før jeg starter på igjen med medikamentregningen. I dag er himmelen knallblå og solen stråler. Det fine været gjør godt på humøret, og jeg tenkte å komme meg ut for en løpetur. 

No 3

 • 22.02.2014 kl. 18:20

Litt ustø og ute av teknikken pga. lite skøytetrening, så må si meg fornøyd med resultatene i dag. I morgen er det en ny dag, og jeg håper tidene fra i dag kan bedres etter gjennomkjøringen jeg har fått i dag. Løpet var tidlig ferdig, dermed ble det tid til en bytur. Var innom en koselig kafé i Gjøvik sentrum for en kopp kaffe. No 3 ligger i Storgata, i tillegg til kafé er det også en butikk med en interiøravdeling og klær. 

Happy days!

 • 20.02.2014 kl. 22:11

Mandag reiste jeg tilbake til Gjøvik etter en fin helg hjemme, men denne gangen reiste jeg ikke alene men sammen med Preben. Vi tok en tur innom Oslo for litt shopping og for en matpause på RiceBowl. Jeg har måttet være litt på skolen, men egentlig hatt mye fri disse dagene. Det har vært helt nydelig med besøk. For meg ble det som en liten ferie, så de neste ukene fremover blir det hardkjør fram mot eksamen. Preben hadde gjemt en kartong med freia påskeegg til meg i leiligheten da jeg kom tilbake etter å ha kjørt han til stasjonen. De er så gode, koselig med slike små overraskelser. My man sure knows how to surprise me!


Studiedager

 • 12.02.2014 kl. 22:00

Tredje studiedagen denne uken, veldig deilig å kunne styre dagene selv. Jeg hadde da mulighet til å reise til vikingskipet på Hamar for å gå på skøyter i går. Hadde en veldig god trening, teknikken går bedre og jeg koser meg på isen. I dag er det onsdag, og akkurat som forrige uke var jeg i svømmehallen 07.00. Resten av dagen har jeg brukt på å studere, hvert på øvingslaben sammen med venninner for å øve til passeringstest i praksis. 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits