Mara Ngenche luxury tented camp

  • 27.06.2017 kl. 17:26

Mara Ngenche var helt fantastisk! Vi var der tre netter fra 22. - 25.06. (1/2 dag, 2 fulle dager, 1/2 dag). 
Vi bodde i et stort telt med en stor dobbeltseng. Baderommet var innredet med et moderne toalett, badekar med løveføtter og en utendørs dusj. Teltet stod helt åpent på dagen. Når man kom tilbake fra kveldssafari var teltene lukket for kvelden, stearinlys var tent og varmeflasker lå under dynen hver natt. Vi hadde også en liten hage med et lite basseng som ble nyttig når det ble svært varmt på dagen. Det var også godt å kunne ligge under skyggen av trærne i hengekøyen og lese en god bok. Rett nedenfor hengekøyen hadde vi flott utsikt over elven Mara, denne flotte utsikten kunne vi også nyte ved frokostbordet. Der kunne vi se både flodhester og store krokodiller. 

Maten var velsmakende og godt forberedt. Til lunsj fikk vi servert tre retter, mens til middag fikk vi servert fire retter. Menyen bestod vanligvis av et valg mellom to retter med kjøtt og et vegetarisk alternativ. 

Vår guide og sjåfør (Milton) under safariene var enestående og utrolig flink. Hans kunnskap om dyrelivet i Masai Mara var imponerende, han hadde god evne til å lese dyrenes signaler. Hver dag var han klar på hvor han skulle kjøre for å finne dyrene og for at vi skulle få den beste opplevelsen. 

Det er ingen billig safari campen, men du får virkelig mye for pengene. Om du skal reise til Masai Mara vil jeg virkelig anbefale denne campen. 
Nå er det snart klart for middag og en film her i Nairobi. I morgen reiser vi til Samburu kl.06.00, der blir vi to netter. Gleder meg til flere dager med safari. Håper alle har en fin sommer. 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits